Echt kijken, dat is wat ons het eerste bond.

Van daaruit zijn we steeds meer collega-onderzoekers geworden die warm lopen voor wat er nu werkelijk speelt en nodig is.

Wij denken dat het vaak gaat over aandacht en nuance. Over je verbazen en je laten verrassen. Over uitzoomen en ruimte geven naar (‘holding space’). En ook weer inzoomen naar een gevoelig detail. We zijn beiden bij Human Dimensions opgeleid voor het werken met de Lewis Methode van Deep Democracy.

Ingrid van Aert is beeldend kunstenaar. Haar eigen bedrijf heet Hardop Kijken. Ze geeft trainingen en les. Met de werkvormen die ze kiest biedt ze mensen ervaringen die tot nieuwe inzichten leiden. Zij observeert en beschrijft wat ze ziet. Ingrid zet mensen aan en maakt de onderzoeker in je wakker.

Marlies Leupen heeft een eigen bureau voor strategie, training en gespreksleiding. Haar kracht ligt in de snelheid en openheid waarmee ze informatie ophaalt. Ze luistert met aandacht en inspireert mensen hun eigen talenten naar boven te halen. Marlies weet elk idee of plan een stap vooruit te brengen.